Përbërësit:

  • 700 gr keksa të bluera
  • 500 gr qumësht
  • 250 gr margarin (gjalp)
  • 5 lugë kakao lugë te gjellës
  • 500 gr kokos
  • 5 lugë sheqer lugë te gjellës

Pergatitja:

  1. Se pari 700 gr keksa i veme ne nje ene te thell te te vendosim 5 lug kakao dhe 5 lug sheqer i perziejm
  2. Pastaj margarinin e shkriejm së bashku me 500 gr qumësht,dhe këtë masë e vendosim mbi keksat e bluer i perziejm deri sa masa të bashkohet
  3. Pastaj i marrim keksat dhe i bëjmë në formë të rrumbullaket dhe i lyejm me kokos te gjitha me rradhë.