Kohëzgjatja e përgaditjes e shkurtë

Përbërësit kryesor: miell, gjem, sheqer pluhur, vaj

Përbërësit:

  • 300ml ujë të nxehtë
  • 1 pluhur për pjekje
  • Rreth 500g miell
  • 150gr sheqer pluhur
  • 1 sheqer të vaniljes
  • Gjem të kajsijave (sipas dëshires)

Përgaditja:

  1. Përzieni vajin dhe ujin, shtoni pluhur për pjekje dhe miell
  2. Brumin e ndani në 3 pjesë, e ngjeshni në rreth dhe e ndani rrethin në 8 trekëndësha
  3. Në secilin trekëndësh vendosni gjem dhe e mbyllni në formë të kifles
  4. I rrokullisni në sheqer pluhur dhe sheqer të vaniljes