Learta shkrihet ndaj burrit dhe djalit të saj kur ata vishen njësoj

    Learta dhe Kushtrimi i janë gëzuar lindjes së djalit të tyre duke e shijuar për herë të parë ndjenjën e të qenurit prind.

    Ata të dy po shijojnë çdo moment të tij çdo ditë. Por edhe pse janë prezentë në media, ata po embrojnë të vogline tyre nga ekzpozimi i tepërt.

    Një fotografi që ka postuar Learta, shihen të veshur njësoj Kushtrimi me djalin e tij duke e bërë Leartën të shkrihet pas tyre./ORAinfo/