Përbërësit:

  • 500 çokollatë
  • 250g lajthia

Përgaditja:

  1. Shkrieni çokollatën në avull, dhe lyeni kallëpin për praline, pastaj e leni në frigorifer që të shtrengohet
  2. Pasi të shtrengohet, e përseritni hapin e parë përsëri dhe e vendosni në frigorifer
  3. Përzieni çokollatën e mbetur me lajthia të grira imët dhe e mbushni kallëpin e pralineve
  4. Çokollatën e shkrier të mbetur e derdhni mbi kallëp ashtu që të formohet kapaku për praline. E leni në frigorifer gjatë tërë natës.