Përbërësit kryesor: majonez, jogurt, tranguj, speca, brumëra (pasta)

Përbërësit:

 • 500g brumëra (pasta)
 • 150g kaçkavall
 • 200g përshutë
 • 2-3 karrota të ziera
 • 15 tranguj
 • 1 spec të kuq, bën të jetë i pjekur
 • 1-1.5l jogurt
 • 200g majonez

Përgaditja:

 1. Në ujin e kriposur dhe me vaj zieni brumërat (pasta). Pastaj i shpërlani me ujë të ftohet, shtoni pak vaj dhe i përzieni. Lëreni të ftohet
 2. Kaçkavalllin, përshutën, karrotat e ziera, trangujt, specat i preni në formë katrore, pastaj shtoni në brumërat (pasta) e ftohura.
 3. Shtoni 1l jogurt, majonez, dhe kripë sipas dëshires, i përzieni të gjitha
 4. Të nesërmen brumi do të ulet në jogurt, shtoni 1/2l jogurt