Mund të porosisim pizza të na bijnë në derë të shtqpisë si përshembull Sach Pizza në Prishtinë, apo Proper Pizza në Mitrovicë e mbarë Kosovën. Ka ‘delivery’ edhe në Shqipëri dhe të gjitha mund t’i kenë apo mos t’i kenë pizza-t sipas qejfit tënd.

Dueht të përmendet lazdrimi i punëtorëve që shpërndajnë pizza në trojet shqiptare që nuk e bijnë picën deri ne derë të banesës por i thonë klientit të zbresin poshtë të marrin porosinë.

Mëposhtë keni një video që shpëfaqet fshehtësia e mjeshtrisë së gatuarjes së picës më të shijshme në botë, pra picës napolitane Margarita në stilin njujorkez./GazetaOra.com