Gratë duan të mendojnë thellë dhe kjo është shumë e natyrshme, ka shumë gjëra që ato duan, por kanë shumë frikë të pyesin.

Arsyeja prapa është se ato nuk kanë ndërmend të lëndojnë ndjenjat e të dashurave të tyre. Meshkujt duhet të njohin këto dëshira të grave dhe të përpiqen të përmbushin atë që dëshirojnë gratë e tyre. Kjo sjell një marrëdhënie më të fortë dhe më të gjatë.

Në këtë artikull ju sjellim 20 gjërat që gratë i kanë në qejf, në përgjithësi por hezitojnë të pyesin.

1. Sy të lidhur (qorrazi)

Pas “50 Shades of Grey” shumë gra janë të interesuara në lojën e lidhjes së syve. Ajo kurrë nuk mund ta kërkojë, por ju do të habiteni me lezetin gjatë marrëdhënjeve intime nëse ja lidhni sytë partneres.

2. Kufizime të ndjeshme

Ajo do të donte të ishte e kufizuar, në varësi të asaj se sa ju beson.

3. Merrni foto magjepsëse

Gratë duan që t’i fotografoni kur nuk janë në dijeni, kjo i bën ato të ndiejnë se janë tërheqëse dhe kjo u jep atyre një shtytje të këndshme. Për të shtuar në këtë rast, i thuani se ajo është shumë fotogjenike.

4. Bëni një video gjatë marrëdhënjeve

Shumë gra duan të kapin disa momente erotike dhe sensuale me ju në video, të cilat ajo mund të rikthehet dhe të shikoj në kohën e saj të vetmuar.

5. Pretendimi

Pretendimi është një kthesë intensive për disa gra, ku ajo do të donte të vishej si dikush që dëshiron ose dëshironi ju, dhe të bëj një lojë joshëse.

6. Biseda vulgare

Gjatë dashurisë përpiquni dhe bëni disa biseda vulgare me të, sepse nganjëherë ato duan një vulgarizëm të vogël. Ato nuk mund të fillojnë të flasin fjalë të pista të parat, pasiqë kanë shumë frikë të udhëheqin.

7. Treshe

Ajo mund të mos ketë as edhe kuriozitet biseksual por nganjëherë kanë dëshirë për treshe, e personi i tretë mund të jetë i të dy gjinive. Mund të merrni parasysh nëse hetoni një dëshirë të tillë.

8. shikimi i filmave pornografik së bashku

Shumica e meshkujve shikojnë këta filma por as gratë nuk mbesin shumë prapa. Shikoni së bashku, vjedhni trika të ndryshë dhe implementoni gjatë marrëdhënjeve intime. Merrni primatin sepse ato frikësohen ta shprehin këtë dëshirë.

9. Ndryshimi i vendeve

Ndryshoni vendet ku bëni dashuri, mos e mbani të kufizuar vetëm në shtrat. Provoni në tryezën e ngrënies, në kuzhinë ose në shkallë. Ajo e do këtë, por ka shumë frikë të pyesë.

10. Kapje e rastësishme

Kur ndonjëherë e kapni nga prapa kur ajo nuk e pret fare, ia jepni një dridhje trupi asaj që e kënaq.

11. Gjum i lehtë

Kur shtriheni lëreni që ajo të vendos kokën në gjoksin tuaj, rrini qetë, bëni një gjum të lehtë. Kjo e bën atë të ndihet mirë, e dashur dhe e lidhur me ju.

12. Përqafimi

Sa herë që është e mundur e përqafoni atë, i tregoni se sa e doni, i thuani që je kuptimi i jetës. Kjo e bën një grua të ndihet mirë.

13. Paraloja

Gratë kanë dëshirë paralojën para marrëdhënjeve intime por frikësohen të pyesin. Dhe, nëse paraloja, fërkimet, puthjet, lëmimet, thithjet, janë të mira, atëherë kur fillon loja e vërtetë do të jetë shumë pasionante dhe intenzive.

14. Pseudonimet

Gratë duan të thirren me pseudonime, ajo merr një tronditje nga ajo. Pra, zbuloni se çfarë nofka preferon dhe e gëzon.

15. Banjë së bashku

Gratë e duan njeriun e tyre që të bashkohen me ta për t’u larë, për të fshirë trupin njëri tjetrit, për të fërkuar shpinën, për t’u argëtuar së bashku dhe ndoshta për të bërë dashuri.

16. E shoqëroni

Një gjë e fundit që duhet të bëni është që t’i tregoni asaj që në fakt e keni kuptuar. Hapni derën e makinës për të, kjo e bën atë të ndihet e mbrojtur, plus kurrë nuk dhemb për të vepruar si një zotëri.

17. Dashuria në Publik

Bëni të ndiheni të dashur. Putheni para vajzave të tjera që ju ose ajo i njihni. Ndërsa në kinema, vëreni krahun përreth saj dhe ajo vendos kokën në shpatullën tuaj, pastaj uleni në këmbë dhe ngrini mjekrën dhe e puthni lehtë. Putheni fortë në ndonjë banket, në pjesën e prapme të makinës, ose kudo në publik!

18. Tekst mesazhet në celular

Në mëngjes shkruani të dashurës dhe i uroni një ditë të mbarë, gjatë ditës sa herë të doni mbani komunikim me tekst, dhe në mbrëmje nëse nuk shiheni, përmes tekstit ne celular i uroni gjumë të ëmbël.

19. Don të dominoj

Gratë ndonjëherë duan të dominojnë ty. Po, edhe nëse është e butë dhe e turpshme, i thuani që doni të luani për pak çaste që ajo të jetë nën kontroll.

20. Koha e saj

Ajo ka dëshirë të ketë lirinë e të dal në një mbrëmje me shoqe dhe të çlirohet në ndonjë ndejë por ka shumë frikë të të pyes sepse mendon se të lëndon.