Policia e Negotinit (Serbi) arrestoi ushtarët e Ushtrisë së Serbisë, Aleksandar N. (26) dhe Zoran S. (26), si dhe Roberta A. me rreth 540 gram kokainë në automjet, me sa duket të destinuara për shitje të mëtejshme.

Policia ndaloi një Citroen Khaki, dhe ku urdhëruar udhëtarët dhe ngasësin të dalin jashtë automjetit.

Pasi që policët kontrolluan automjetin, ata gjetën një sasi të kokainës, njofton Telegraf, dhe ju sjell GazetaOra.com

Vlerësohet se kjo sasi e madhe e kokainës vlen rreth 120.000 euro, dhe është e destinuar për përhapje të mëtejshme në jugun e Serbisë.

Sipas vendimit të prokurorisë në Negotin, ushtarët e Ushtrisë së Serbisë janë ndaluar për 48 orë. Hetiemt vazhdojnë…