Nga:Hysni Gashi

Z.Sherifi në Kuvend po thotë së: në 2014 Nisma dhe Dardan Molliqaj kanë qenë me se shumti kundër koalicionit me PDK-në,ne raport me partit të tjëra.

Z.Bilalli siç duket paska harruar,sepse ata që votuan kundër koalicionit me PDK-në kanë qenë kater apo pesë anëtare e që me vonë i eleminuat që herav të tjëra mos të jenë bllokus të koalicionit me PDK-në,ndersa vet z.Sherifi ka votu pro koalicionit me PDK-në ne vitin 2014.

Pra ata që pamundsuan koalicionin me vote kundër ne 2014 ishin z.Selimi, z.Ajeti, z.Bislimi, z.Krasniqi e dy a tre të tjër që sot nuk janë pjesë e Nismës,pikërisht që ishin kundër,ndërsa ju filtronit me ta siç edhe filtruat edhe tash kur e bëtë koalicionin me PDK-në.