Shqipëria Etnike është Siguri për Kombin Shqiptar

Hyzri Salihu

Kombin Shqiptarë nuk ka kufijë që mundë ta ndajë ndërmjet veti.

Këtë e ka dëshmuar Historia që nuk mundet asnjë pushtues ti mbajë të ndarë trojet dhe Kombin Shqiptarë.

Herët a vonë Koha do ta dëshmojë se Harta e trojeve etnike do të jetë e Siguruar edhe Ndërkombtarisht.

Idetë tjera që po qarkullojnë janë të kota ,të përkohshme e të parealizushme në praktikë.

Koha i qetë në siperfaqe gjithmonë Atdhetaret që mbrojnë Tërsinë Toksore të Shqipëris Etnike ,por koha i zbulonë edhe tradhtaret ata nuk mundë të maskohen gjoja si Njerzë të mirë e shpetimtar.

Shqipëria Etnike -Siguria Kombëtare