Asdren Tetaj është djal nga Deçani i cili jeton dhe vepron në Zvicërr, është njëri ndër frizerët më të respektuar në kantonin ku jeton.

Asdreni vepron në Valis të Zvicrrës, ku përveq shumë klientëve, ka edhe klientë me nam evropian dhe më gjërë.

Njëherit Asdreni është frizer personal i dy futbollistëve shqiptarë, Emir Lenjani dhe Pajtim Kasami./GazetaOra.com