Kryeministri Edi Rama mëngjesin e sotëm ka shpërndarë një video në Facebook, ku shfaqet ish kapiteni i kombëtares Lorik Cana.
Cana i është bashkuar nismës #TakohemiPerNjeLiber

Postimi:
dhe me këtë mesazh të bukur të Lorikut që i është bashkuar nismës #TakohemiPerNjeLiber, një nga seritë e shumta të aktiviteteve në funksion të Lëvizjes Kombëtare për Lexim, ju uroj një javë të mbarë

MIRËMËNGJES ?dhe me këtë mesazh të bukur të Lorikut që i është bashkuar nismës #TakohemiPerNjeLiber, një nga seritë e shumta të aktiviteteve në funksion të Lëvizjes Kombëtare për Lexim, ju uroj një javë të mbarë ??

Publiée par Edi Rama sur Dimanche 11 novembre 2018