Ndërsa studentët vijojnë protestën, kryeministri i vendit Edi Rama nga foltorja e Parlamentit akuzon opozitën se po drejton protestën e stuidentëve

“Studentët kanë të drejtë të na nxjerrin të gjithëve jashtë ndërkohë ju kanë nxjerrë jashtë sepse u detyruat të hynit në ilegalitet dhe ta drejtoni protestën të maskuar.Dje janë formuar organet e drejtësisë së re.
Protesta i dha një shuplakë qeverisë, grusht opozitës dhe shpresë shoqërisë”, u shpreh në fjalën e tij kryeministri Rama.