Faqja e famshme në Facebook publikon fotografi të Prizrenit, revoltohen serbët

    Faqja e famshme në Facebook, “Civil Engineering Discoveries”, e cila ka mbi 7 milionë përdorues të rrjetit social që e përcjellin, ka publikuar një fotografi të Prizrenit.

    Por shume komentues serbë, kanë vërshurar në këtë postim, duke thënë se fotografia është bërë në Serbi dhe se Kosova është Serbi.

    Faqja e famshme, në mbishkrimin e saj në publikimin e fotografisë së qytetit të Prizrenit, kanë shkruar “Prizren, Kosovo”.

    Kjo ka bërë që dhjetëra komentues serbë të revoltohen dhe të shkruajnë se “Kosova është Serbi”.