Shkurte Fejsa kështu dukej para 22 viteve

    Shkurte Fejza është ndër këngëtaret më të njohur të muzikës popullore dhe një nga më të pëlqyerat e këtij zhanrri.

    Gresa Behluli ka publikuar një foto të rrallë të Shkurte Fejzës.

    Këngëtarja, Gresa Behluli ka sjell një imazh të vjetër të nënës së saj, artises së mirënjohur, Shkurte Fejza, shkruan lajmi net.

    “1996”, ka shkruar ajo.

    Shkurte shquhet për zërin e veçantë, e deri më tani ka publikuar një sërë projektesh të cilat u pëlqyen nga publiku.

    Ajo akoma po vazhdon t’i argëtojë fansat e saj me këngë të reja e me koncerte të ndryshme.