Edona del bashkë me fëmijet, ju ‘shkrijnë’ sa të ëmbël janë ata

    Edona në shëtitje me fëmijët.

    Edona Llalloshi është këngëtarja që për shumë vite ka qenë pjesë shumë aktive e skenës muzikore shqiptare.

    Ajo dhe vëllai i saj Miloti janë dy prej këngëtarëve që I kanë sjellur publikut vetëm vite e që këndohen e dëgjohen edhe në këtë kohë.

    Edona është shumë aktive në rrjete sociale dhe nuk mungon me imazhe të ndryshme nga jeta e saj.

    Ajo sot ka dalë në shëtitje me fëmijët e saj dhe që të tre po duken shumë bukur.