Shpëtimi ka ditëlindjen, nusja e tij ia bën surprizën më të bukur

    U bë i njohur si aktor dhe tani, Shpëtim Desku është moderator shumë i suksesshëm.

    Ai është shumë i pëlqyer dhe i përfolur në publik sidomos për jetën private, përcjell ORAinfo.

    Shpëtimi është i martuar dhe gruaja e tij Arta është po aq e përfolur në publik sa edhe ai.

    Sot, me rastin e ditëlindjes së tij, Arta postoi foton më të bukur me burrin dhe me këtë ajo ka vënë fjalët më të bukura për të.