Tërmeti që tronditi tokën para pak minutash, ka shkaktuar sërish kaos në Durrës dhe në Tiranë.

Tërmeti ka qenë me magnitudë 5.1 të shkallës Rihter dhe ka bërë që banorët të dalin nga banesat e tyre dhe të qëndrojnë sërish në rrugë.

Nga tërmeti është dëmtuar edhe Spitali i Durrësit. Ngë tërmeti mjekët dhe pacientët kanë dalë me vrap jashtë.