Ditët e sotme janë të shumta aplikacionet që ju ndihmojnë të ndiheni më mirë në përditshmërinë tuaj. Kur të kërkoni për të gjetur aplikacionin e duhur, ia vlen të mendoni për atë që ju nevojitet, si dhe për atë që ju pëlqen. Për t’ju ndihmuar të gjeni një aplikacion të përsosur, janë kryer plot tri javë testime të produkteve nga i gjithë tregu. Janë mbledhur më të mirët më poshtë pse jo mund të përdorni këto opsione për inspirim.

Calm

Headspace

Stop, Breathe & Think

10% Happier

Insight Timer

The Mindfulness App

Buddhify

Smiling Mind