Sex workers demonstrate to call for the end of the violence perpetrated against them and punishment for culprits, in Skopje on December 17, 2018. (Photo by Robert ATANASOVSKI / AFP) (Photo credit should read ROBERT ATANASOVSKI/AFP via Getty Images)

Sot është dita ndërkombëtare për ti dhënë fund dhunës kundër punonjësve të seksit. Kjo ditë u celebrua me një marshim në rrugët e Maqedonisë Veriut në rrugët e Shkupit. Punonjësit e seksit, miqtë e tyre dhe aktivistë të drejtave humane bënë thirrje kundër diskriminimit të prostitucionit në Maqedoninë e Veriut. Ata bënë thirrje për një trajtim më të mirë social kundrejt punonjësve të seksit në përgjithësi shkruan Gazeta Ora.
//Gazeta Ora