As iPhone 11 dhe Samsung Galaxy S10 nuk janë ndër tre telefonat më të mirë të shitur.
Kompania e kërkimit të tregut Counterpoint Research ka publikuar një listë të telefonave inteligjentë më të shitur për tremujorin e tretë të vitit 2019, transmeton Telegrafi.
iPhone XR i Apple është në krye me një pjesë të tre për qind të shitjeve globale. Celulari ishte në gjendje të mbronte vendin e parë për tremujorin e katërt radhazi.
Në vendin e dytë është modeli i intervalit të mesëm Samsung Galaxy A10 (2.6 për qind), A50 (1.9 për qind) në vendin e tretë.
Prodhuesi Oppo, i cili është veçanërisht i përfaqësuar fuqishëm në Azi, vjen në vendin e katërt me A9 (1.6 për qind), në krahasim me iPhone 11 të Apple.
Në përgjithësi, Samsung përfaqësohet tre herë në dhjetëshen më të mirë.