Një ngjarje e çuditshme ka ndodhur në Maqedoni  ku dasma ka përfunduar në një dështim të vërtetë.Në një fshat të rajonit të Gostivarit, vajza është larguar pikërisht para se të bëhet nuse.

Ngjarja ka ndodhur këtë verë, por edhe më shokues është arsyeja e largimit të nuses. Nusja ka ikur me të dashurin e saj, që me sa duket është daja I burrit me të cilin ajo do martohej.

Familja e dhëndrit nuk e ka anuluar ahengun, por përkundrazi babai I tij ka kërkuar nga mysafirët që të luajnë dhe të kërcejnë pasi kanë shpëtuar nga një e keqe e madhe që do t’I futej në familje