Mulliri elektrik Vellezerit Telaku Malisheve
Mulliri elektrik Vellezerit Telaku Malisheve

Kastriot Telaku, përfaqësues i Mullirit “Vëllezërit Telaku” nga Banja e Malishevës falenderon klientët për durimin dhe kujdesin.

Gjithashtu njoftohet se Mulliri Elektrik “Vëllezërit Telaku” ka lëndën e parë, pra grurin, e gjithashtu ka edhe miell në sasi të mjaftueshme.

Ka miell në të dy mullinjtë “Vëllezërit Telaku”, edhe ne fshatin Banjë e edhe në Lumishtë të Malishevës.

Mulliri elektrik Vellezerit Telaku Malisheve
Mulliri elektrik Vellezerit Telaku Malisheve

Falenderojmë përzemërsisht të gjithë konsumatorët dhe klientët që edhe kësaj here zgjodhen Mullirin “Vëllezërit Telaku” që të furnizohen me miell, faleminderit qe pritet ne kolonat e gjata krijuar nga paniku i tepert dhe qe treguat mirësjellje, durim, rend dhe qetësi gjatë kësaj kohe emergjente.

Mulliri do të punoj me kapacitetet e veta që ti plotësojë nevojat e qytetarëve në vazhdimësi bazuar në prurjet e lëndës së parë(grurit) të cilat jan të bollshme.

Shpresojmë që të gjithë të infektuarit me COVID19 të shërohen dhe të ketë sa më pak të prekur nga ky virus ?.
#PanikJO, #KujdesPO“, – thuhet në deklaratën e Kastriot Telaku, përfaqësues të Mullinjëve elektrik “Vëllezërit Telaku në Banjë e Lumishtë të Malishevës./GazetaOra.com