Rozeta Hajdari
Rozeta Hajdari

Ministrja e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike të Republikës së Kosovës, znj. Rozeta Hajdari, po ndjek me vëmendje të lartë situatën e krijuar nga pandemia e koronavirusit.

1 — për menaxhimin e çmimeve

2 — për sigurimin e ofrimit të shërbimeve të komunikimeve elektronike dhe shërbimeve postare gjatë emergjencës së shëndetit publik

3 — për zbatimin e masave ndaj veprimtarive ekonomike lidhur me emergjencën e shëndetit publik

Kurajë, kujdes! Jo panik.

Për të lexuar dokumentet, klikoni këtu