Ne bashkpunim me Agon Avdimetaj, Farhad Chowdhury dhe mirepritjen e propozimit tone nga Ministri I Shendetesise te Kosoves Z. Arben Vitia arritem lansimin e platformes digjitale FOL ME MJEKUN.

FOL ME MJEKUN do te ju sherbeje qytetareve te Kosoves te verifikohen per simptome te COVID19 koronavirus nga shtepia.

Institucioneve shendetesore do te ju mundesoj monitorimin e qytetareve, menagjimin dhe trajtimin e te infektuarve nga COVID19.

E gjithe kjo eshte mundesuar permes teknologjise se kompanis Amerikane Vianova Health dhe adaptimit te keti sistemi per nervojen tone emergjente nga kompanija e teknologjise innovative nga Kosova – Zombie Soup.

Kjo plateforme tashme eshte prone e Ministrise se Shendetesise te Kosoves, te gjitha te dhenat jane prone e saj dhe do te trashegohen nga shteti I Kosoves nder vite.

FOL ME MJEKUN https://kosova.health