I dashuri i këngëtares shqiptare Dua Lipa, Anwar Hadid, ka gjetur një mënyrë për ta kaluar periudhën e izolimit në shtëpinë e tij.

Ai ka zhvilluar një bisedë online me ndjekësit e tij, ku i është përgjigjur disa pyetjeve private që kanë ngjallur interes.

Mes tyre është edhe një pyetje për shqiptarët dhe mendimin që ka Anëar për ne si komb, duke qenë se partnerja e tij ka origjinë shqiptare.

Anwar ka zgjedhur që të publikoj duart e Duas duke bërë simbolin e shqiponjës dhe i ka kthyer përgjigje në shqip duke shkruar:

“Shqipe”!