Deri në orën 11:00 kanë mbërritur 3 auto-ambulanca me pacinetë të dyshuar me COVID-19 në spitalin Infektiv në QSUT.

Blakan Web shkruan se pak më parë ka mbërritur një e moshuar rreth 70 vjeçe dhe gjendja e saj dukej disi e rënduar.

Pacientët para saj ishin një burrë dhe një grua rreth 40 vjec.