Janë regjistrua 12 raste të reja me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut. Në krahasim me dy ditët e fundit, kur raportoheshin mbi 20 raste në ditë, numri është ulur.

Nga 12 rastet e reja, 7 janë nga Shkupi dhe 5 nga Kumanova, duke e çuar në 148 numrin total të rasteve.