Harry dhe Meghan markle janë duke planifikuar të kenë një fëmijë të dytë, edhe pse Archie nuk ka mbushur ende 1 vjeç.

Burime të sigurta për ‘UsWeekly’ kanë treguar se dyshja është duke u përgatitur për të pasur një vëlla ose motër për Archie-n.

Edhe pse çifti ka një dëshirë shumë të madhe për të pasur në fëmijë të dytë, ata nuk duan të ushtrojnë shumë presion mbi këtë situatë.

Të dy, Harry dhe Meghan duan që për momentin gjithë vëmendjen dhe kujdesin duan t’ia japin djalit të tyre, Archie.