Kylie Jenner u fotografua të dielën në Beverly Hills duke bërë një vizitë tek mikesha e saj Stassie Karanikolaou.

Kylieme flokët natyrale të lidhura dukej tërësisht ndryshe nga ç’jemi mësuar ta shohin në Instagram.

22 vjeçarja përveç pamjes natyrale ishte me veshje sportive dhe zbathur teksa drejtohej për në makinën e saj.