Koronavirusi ka prekur aktualisht më shumë se 2 milionë njerëz. Megjithatë sipas studimeve të fundit është zbuluar edhe një simptomë tjetër e virusit. Ju mund të jeni të rrezikuar nga koronavirusi, nëse urina juaj ka ngjyrë të verdhë të errët.

Ekspertët e Ohio State University paralajmërojnë gjithashtu se dehidratimi mund të jetë sinjal i koronavirusit.

Nëse urina juaj ka ngjyrë më të errët, atëherë me siguri jeni të dehidratuar. Çdo person i cili është dehidratuar dhe ka vështirësi në frymëmarrje duhet të bëjë një vizitë te mjeku. Urina e ndryshon ngjyrën për shumë arsye, disa prej të cilave janë të parrezikshme dhe disa alarmuese.