Grida Duma është një nga politikanet më të bukura të Shqipërisë, e cila ka qenë gijthnjë në qendër të vëmendjes mediatike për pamjen e saj. Por duket se karantina ka bërë punën e saj, dhe pa make up tashmë imazhi nuk është më njësoj. Disa foto ku Grida Duma shihet para dhe pas karantinës kanë bërë xhiron e rrjeteve sociale ditën e sotme.