Së fundmi Drilon Hoxha dhe Ana Lika kanë realizur një film i cili nuk është publikuar ende. I pyetur nga moderatorja Ester Bylyku në “Glamour Zone” për momententet më të paharrueshme të sheshxhirimeve, aktori shprehet se ka shumë të tilla.

Ester Bylyku: Cili është momenti më i paharrueshëm i sheshxhirimeve?

Drilon Hoxha: Me Anën kam shumë momente të paharrueshme. I kemi shijuar pafund xhirimet. Kemi pasur disa skena disi erotike dhe shumë komike. Janë disa skena që kanë të bëjnë me tradhëtinë në një lidhje edhe janë 2-3 personazhe femra…

Ester Bylyku: Momenti më i paparashikuar në sheshxhirime?

Drilon Hoxha: Ishte tërmeti që u detyruam të ndalonim xhirimet.