Artisti nga Gjilani me vendbanim në Zvicër Festim Mehmeti me emrin artistik LIL BO$$, për GazetaOra është shprehur se është duke punuar në disa projekte të reja, të cilat do ti publikoj së shpejti.

Reperi LIL BO$$ tregon që ka pasur disa oferta bashkëpunimi shifra të larta milionëshe në industrinë e muzikës ndërkombëtare të cilat për arsye personale edhe i ka refuzuar ato në Zvicër.

“Po është e vërtet i kam refuzuar disa oferta pune në disa projekte këtu në Zvicër janë shumë të shtrenjta dhe shumë profesionale. Për shkaqe personale i kam refuzuar ato. Kam pasur disa oferta edhe në Kosovë por edhe ato i kam refuzuar shprehet LIL BO$$ “.

LIL BO$$ aktualisht po punon në disa projekte të reja , për GazetaOra artisti zbulon titullin e ri të këngës së re që do te publikohet së shpejti.

“Panamera” titullohet projekti i radhës që është me produksion nga “Tony film”.

Projekti i fundit i publikuar nga LIL BO$$, “I pari” është njeri nder projektet më të suksesshme deri më tani.

Në linkun më poshtë LIL BO$$ – I pari

/Gazetaora-Florim A. Gashi/