Çfarë do të bënit më parë?

1. Fikni sobën.

Nëse keni zgjedhur të fikni sobën  mund të nënkuptojë se jeni një person i apasionuar dhe veproni me shpejtësi të madhe në çdo situatë. Ju merrni vendime shpejt pa dyshime dhe asgjë nuk do t’ju ndalojë të arrini qëllimin tuaj. Mund të mërziteni shpejt me monotoninë. Ju kujdeseni për sigurinë tuaj dhe nuk ju pëlqejnë surprizat. Është më e lehtë për ju të ndiqni një plan të përcaktuar qartë pa kthesa të papritura.

2. Përgjigjeni në telefon

Përgjigjia në telefon mund të nënkuptojë që ju jeni një person i përqendruar dhe diplomatik dhe nuk pranoni lehtë gabimet e të tjerëve. Ju mund të përshkruheni si një person biznesi i cili është në gjendje të bëjë shumë gjëra në të njëjtën kohë. Ju lehtë mund të komunikoni me njerëzit. Ju pëlqen të bëni njohje të dobishme dhe të kënaqeni duke qenë në qendër të vëmendjes.

3. Qetësoni fëmijën që qan.

Nëse do të përpiqeshit së pari të qetësonit fëmijën, ju jeni një person i qetë dhe i shkathët. Ju pëlqen të ndihmoni njerëzit e tjerë dhe jeni gati të sakrifikoni veten për përfitimin e të tjerëve. Ju jeni një person familjar dhe vlerësoni marrëdhëniet njerëzore. Keni frikë nga vetmia dhe është e rëndësishme që dikush të jetë gjithmonë pranë jush. Për ju, një mbrëmje e qetë komode me familjen është më tërheqës sesa një festë e zhurmshme në një bar.

4. Ndaloni qenin të mos kafshojë më kolltukun.

Nëse vendosni ta hiqni qenin nga shtrati, kjo mund të tregojë se nuk mund të qëndroni rrëmujë. Një rrëmujë si në shtëpi ashtu edhe në jetën tuaj. Është e rëndësishme për ju që të mbani gjithçka nën kontroll. Ju nuk do të qetësoheni derisa gjithçka të jetë ashtu siç dëshironi. Ju i kushtoni më shumë vëmendje gjërave materiale dhe pozicionit shoqëror. Ju i dini përgjigjet e të gjitha pyetjeve.

Sa e përshkruajnë me saktësi këto karakteristika personalitetin tuaj? A jeni dakord apo nuk jeni dakord me të gjitha përshkrimet?