Një tërmet ka lëkundur Durrësin minutat e fundit. Banorët kanë ndjerë lëkundjet e tërmetit dhe janë përfshirë në panik.

Shumë banorë janë parë të dalin jashtë, ndërkohë që sipas EMSC lëkundjet kanë qenë 3 ballë.