Unë jam UÇK. Lufta ime është e pastër

Shkruan: Refiqe R. Hamiti

Vjosa e ka rrugën e art!

Albini e ka rrugën me gjemba por të sigurt!

Tap zgjedhjet e reja dhe dihet ku përfundon beteja.

Popullit dhe Qeveria Kurti 2 janë faza më e artë që do ti “servohet” dhurohet Kosovës , pas vdekjes së Presidentit të moderuar shqiptar Ibrahim Rugova.

Të gjithë ata që u ngritën mbi supet e Vjosës dhe Albinit , kaq loja e egër dhe e pabesë përfundojë .

Çdo gjë e pamerituar e ka birën e minit 300 grosh ka pas thanë “dikush”.

Nuk ka qenë lehtë me qenë partizan.

Edhe ma vështirë është me qenë Albin Kurt!

Andaj ju fustapantolla dhe ju që u pasuruat duke kapllais djersën e mërgimtarit,djersën e minatorit,gjakun e dëshmorit,kurrë lum mos bëfshi që na bëtë ti jetojmë këto vitet e pasluftës me mërzi,me tradhti,me kukamje e pa shpresë!

Sot ju njerëz të mirë fleni qet sepse ka kush mendon për ju?

Sot ju njerëz të mirë që luftuat dhe i dhatë gjymtyrët e juaja në vijë të frontit , kujtone heroin e juaj Sali Çekajn, i cili kur hyri në vij të frontit në Koshare u lut:

Atdheut, fesë dhe zotit i qofshim falë!

Ne po luftojmë për Kosovën e lirë!