Ushtria Shqiptare duhet të mbrojë kufijtë tokësorë dhe detarë të Shqipërisë

Shkruan: Hyzri Salihu

Duhet të pytet Bashkimi Evropian pse ka toleruar politike shoveniste greke deri më sot ?

Atëherë me të drejtë duhet të pyesim ndërkombëtarisht,a është Greqia një shtet demokratik?

Ka ndollur acarimi i marrëdhenieve me shumicen e shtetev të rajonit dhe tani Greqia për ta mbyllur ciklin rreth saj i ka mbetur që të shpallë luftë edhe me ujrat mesdhetarë !

Llogjika shovene greke ende nuk njef kufij.
Planet e vjetra të koordinuara,siç po tregon koha po dalin së fundi në skenë.
Pas genocidit grek mbi Çamërinë ka vetem një rrugëzidhje: shqiptarët duhet të ndryshojnë qëndrimin dhe sjedhjen, përballë politikës fashiste greke dhe sllave në përgjithësi.

Nga Çamëria, si një hapsirë etnike shqiptare, urgjentisht duhet të ketë një largim të menjëhershëm e pa kushte i të gjitha forcave ushtarake, policore greke .